EvaLingua

 

English Nederlands Svenska

Foto: Lunch in de tuin!

Vår!

 

Hem

Om EvaLingua

Tjänster

Kontakt

 

 

Tjänster

 

Vad gör EvaLingua?

EvaLingua erbjuder översättningar från engelska och svenska till nederländska. EvaLingua kan hjälpa dig med översättningar för webbsidor, dokumentation, produktförpackningar, bruksanvisningar, brev, pressmeddelanden, böcker, broschyrer mm..

 

Erfarenhet och ämnesområden

Eva har varit med i översättningsbranschen i mer än 15 år. Hon gick flera kurser för att utöka sina kunskaper om CAT och arbetssätt och följer med i vad som händer i branschen.

På grund av hennes erfarenhet och personliga intresse hör följande ämnesområden till hennes specialistkompetenser: utbildning, IT, design, marketing och kommunikation, psykologi, sport, fritid, turism, resa.

 

Arbetssätt

EvaLingua tar endast emot ett översättningsuppdrag om kvalitet och leverans kan garanteras. Innan översättningen påbörjas diskuteras det med kunden vad som förväntas med hänsyn till stil, terminologi och andra önskemål. EvaLingua använder olika resurser för att upprätthålla konsekvent terminologi, stavning etc. För att ge det översatta materialet en jämn och hög kvalitet använder EvaLingua SDL Trados eller memoQ.

Naturligtvis hanteras dina dokument konfidentiellt.

 

Prissättning

Varje kund är unik. Varje projekt är unikt. Därför är varje prissättning också unik.

Priset för varje projekt varierar beroende på texttyp, dokument och språkkombination.

Skicka gärna dina offertförfrågningar till: info@evalingua.com.

 

Beschrijving: Beschrijving: Panorama1
 

 

 

 

 

 

 

 

 


decided.

info@evalingua.com

 

© 2014 EvaLingua