EvaLingua

 

English Nederlands Svenska

Foto: Lunch in de tuin!

Lente!

 

Home

Over EvaLingua

Services

Contact

 

 

Services

 

Wat doet EvaLingua?

EvaLingua verzorgt vertalingen van het Engels en het Zweeds naar het Nederlands. EvaLingua vertaalt websites, documentatie, productverpakkingen, gebruikershandleidingen, correspondentie, persberichten, boeken, brochures…

 

Ervaring en vakgebieden

Eva werkt al meer dan 15 jaar in de vertaalindustrie. Ze heeft diverse trainingen en workshops gevolgd om haar kennis op het gebied van CAT tools en werkmethodes uit te breiden en ze volgt de ontwikkelingen in de branche op de voet. Door ervaring en persoonlijke interesse heeft EvaLingua zich gespecialiseerd op de volgende vakgebieden: onderwijs en opvoeding, IT, design & vormgeving, marketing & communicatie, psychologie, sport, recreatie, toerisme, reizen.

 

Werkwijze

EvaLingua neemt alleen vertaalopdrachten aan waarvoor kwaliteit en stipte levering gegarandeerd kunnen worden. Voordat de vertaling begint worden de wensen van de klant besproken. Wat wordt er verwacht met betrekking tot stijl, terminologie e.d.? Tijdens het vertalen gebruikt EvaLingua zeer betrouwbare bronnen ter waarborging van de juiste terminologie, spelling etc. Voor een juiste samenhang in de vertaalde teksten maakt EvaLingua gebruik van SDL Trados of memoQ. Uiteraard worden alle ter vertaling aangeboden documenten vertrouwelijk behandeld.

 

Tarieven

Iedere klant is uniek. Ieder project is uniek. Daarom is iedere offerte uniek.

De tarieven zijn afhankelijk van het type tekst, soort document en de talencombinatie.

Stuur vertaalverzoeken naar: info@evalingua.com.

 

Beschrijving: Beschrijving: Panorama1
 

 

 

 

 

 

 

 

 


decided.

info@evalingua.com

 

© 2014 EvaLingua